Welkom

 

Onze school is het Comenius College. Wij geven ruimte aan iedere leerling. Binnen een heldere structuur leren wij onze leerlingen keuzes te maken uit een breed aanbod. Zo haal je uit jezelf haalt wat in je zit, en meer. Je kunt zijn wie je bent én je hebt oog voor een ander. Je bent trots op wat je doet. Je gaat met plezier naar school, want jouw school is de plek waar je je thuisvoelt. Goed voorbereid stap jij straks de wereld in.

 

 

Beste aanstaande brugger,

 

Dit schooljaar is voor jou een spannend jaar. Je gaat afscheid nemen van je basisschool en een keuze maken voor een nieuwe school. Om je daar zo goed mogelijk bij te helpen hebben wij deze website gemaakt, waarin je heel veel informatie over het Comenius College vindt.

 

We zijn ervan overtuigd dat je het beste kan kiezen voor een school door deze te bezoeken. Daarom bieden we voor leerlingen in groep 8 verschillende mogelijkheden om rond te kunnen kijken op het Comenius. Allereerst is er natuurlijk de open dag waarbij je kennis kunt maken met onze docenten, leerlingen en vakken en waarbij je ons mooie gebouw goed kunt bekijken. Wil je onze school ‘live’ in actie zien, dan ben je van harte welkom op onze open lesmiddag. Heb je een vwo-advies en vind je het leuk om alvast een beetje proef te draaien, dan ben je van harte welkom bij ons 8+ plan. Hierbij worden op vier woensdagmiddagen alvast echte lessen gegeven, zodat je een mooi beeld krijgt van onze school.

 

Mocht je daarna nog vragen hebben, stel ze gerust. Je kan onze leerlingen alles vragen, maar je kan ook één van ons een berichtje sturen.

 

We hopen je te zien op het Comenius!

 

Tessa Nagel, Grace Otto, Marrit Velt

 

 

 

 

 
  • +

  • +

  • +

  • +